Wednesday, June 15, 2011

kemungkinan.???

yesss...
di sebab kan cinta lelaki senang untuk berenti rokok...
betol ke..??
aku pn tk tau la sbab pde pndangan aku la ea mmbe2 aku kbnyakkan nye brenti rkok
sebab syg awek die..
then,, my hearts said : hbat jgak kuase percintaan ni..
fuuhh! smpai bole buat mcam tu...

aku igt aku pn nk try brenti la...
tpi... eh mne bole brenti mcam tu je...
mybe aku kena crik sorang utk dorong aku...
nk sruh parent..??
jgn harap la sbab skrang rmai ank2 yg tk dgr ckp...
klau tk caye bole fkir sndri...
skrang ank2 lbih dgr ckp kwan2 dari mak bapak...
sbab dorang fkir kwan2 ni lbih dekat ngan die...
dorang tk fikir mcam mne mk bpak dorang tggung dorang 
mse kecik...
mybe if die jdi parents die akan mrasa..
sbab allah maha adil....
bila2 mse je der....
klau allah izin kan korang pnye panca indera tu tk berfungsi...
sape yang korang carik...
1st aku rse yg korang crik...
MMMmmaaAAAAkkKK!!! tlong mak!!
btol kan..??
tk de nye ko nk pggil awek ko ke mmbe ko ke...
tk de nye...
nak bukti..??? der... tk pyah jauh la ea kt dlam drama tu da byak
bukti la.... sndri mau igt and tgok jela...
jgn buat dlu lpas tu da dpt bala bru pkir.... da terlambat der....
pikir dulu ape yang akan terjadi baru buat....
sbab itu akan memantang kan korang....
igt wahai ank cucu adam...
mak bapak ibarat sehelai rambut yang halusss....
klau di tarik ptus la rmbut tu...
sbab hati mak bapak mudah terguris...


~jadi,, bukan pasal rokok aku nak mencarut tapi by the time thanks sebab membaca~
ibu bapa ibarat sehelai rambut yang halus..
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment