Sunday, February 27, 2011

mat rempit dan jasa nya...

sape ckap ckap mat rempit ni tk gune..???
haaaa.. korang tk tau... dorang ni byak gune nye tpi bgi sstgah jela...
skrang ni da naik tepu tlinge aku dgr psal mt rempit... excident la,kena saman la,ragut la,
lggar lmpu isyarat la dan byak la lgi... klau nk crite mmg mkan 2page aku igt...
so bgi aku mt rempit byak gune nye bkan tk de gune...


mat rempit excident!!!
yaaa..tu mmg la slalu kte dgr... tpi korang tau tk nape aku ckap die ni brgune..???
lpas dorang excident *bgi yg hdup... mreka ni akan sumbang kan duit dorang kt bengkel utk 
btolkan motor dorang atau pn beli mtor bru.. klau tk si ah chai tu nk beli mkanan pkai pe..?
pkai air liru timbang ke..? tk kan... so mreka ade gune nye...
haaaa ni bgi aku jela....


aduh road block lagi!!!
mmg malapetaka bgi mt rempit klau jmpe polis kt tgah jlan dok psang kon... *road block kn sng..
tpi... haaaa.. ade tpi die..
polis ni mmg ske la klau jmpe rempit time road block... nape..?
tu die aku nk crita... 1stly krtas report hbis... *nmpak skit krje nye... 2nd mt rempit skrang kan kaya smpai
derma duit dorang kt polis... cash money plak tu... eh bkan skit... skali bgi 20sen... kdg2 50sen pn ade...
sen besar bhai... padahal nk mnum kopi je....
hnye mitos je k....
hahahahaa


mak limah kena ragut pgi tdi...!! (jiran aku) *bkan nme sbnar...
nsib baek si mk limah ni tk de pape... pndai mt rempit buat krje...
mmg jahat.... tpi yg si mak limah ni pn satu!!! pdahal nk pegi psar je smpai nk bwak hand bag roxy apehal... 
*hadiah dari anak nye
haaa... ni yg aku tk ske.. mmg la mt rempit yg salah tpi dsebabkan kcuaian mk limah ni la die kne mcam tu...
apa jasa mt rempit dlam hal ni..???
haaaa... lpas je mk limah kena... esok nye si mk limah ni pegi pasor bwak rm10 je.. tu pn die selit kan kt dlam bju.. *phm2 sndri jela ea.. time tu mk limah ni da tk cuai lgi... mk limah pn slalu igt kan mmbe2 die spaya jgn 
bwak beg bsar2 nk pegi psar...  BAHAYA!!!

so.... aku ade psanan utk mt rempit...
korang brubah la...
sbab nnti biar kan si ah chai tu kbulur dan polis kt negara ni hnye mnum kopi dgr hrge rm1 je scawan...
lgi satu...
klau korang brubah si mk limah tu bole la bwak beg roxy pegi psar...
*snang nk ltak ikan kt dlam beg


cerita ini hnye rekaan smate2..
utk hburan skian kwan2....
moral nye-----> pikir la bnde buruk baru pikir benda baik nye...!!
trimas.....

Saturday, February 26, 2011

wa panas la kawan...!!

aku tk trase pn tpi kan kdg2 pnas tu ade la bhai...
just rilek je.. haaa... aku just nk ckap ko la mmbe baik aku pmpuan...
*laki or pmpuan... ntah la...
tpi wa mmg sronok kwan ngan lu bhai...!!

yaaa... mmg klau aku bosan aku slalu kne kan ko kt fb...
tpi hnye gurauan key.... aku tampo klau ko take it srious...
klau yg psal status ko tu mmg aku pnas la...
smpai aku nk tackle awek pn tk dpt kan...
*naik mletop la wa igt time tu...
tpi gurau pnye psal ape ade hal...
*sdp kan hati...

kdg2 lme tk jmpe rindu plak la kt ko...
aku rindu nk lpak kt champion la weyh...
*sbab lu bhan ktawe wa...
smpai tersembur air teman...
hahaaaaha

kreta clasic..??
time mmg best giler aku igt....
ko mmg teging la... rilek je an ko bwak aku jlan jauh smate2 nk isi minyak...
lpas tu kte bole mnganjing abg kt pam mnyak tu...
hahaaha... berdekah beb...
tpi bile lgi aku dpt mrase naik kreta tu..??
tggu raya la...
hahahahaa

aku nk jdi artis..??
ko ktawe kan..??
*ptot nye bgi la skongan
haaaa... ktawe la slagi ko bole ktawe...
yela org ade mlut kan....
mlut die...
but... aku akan jdi artis di mate ibu bapa aku...

dala tu,, aku mlas nk crite byak
*dialog johan dlam hntu kak limah...
k la...
ko la inspirasi aku kwan....
chawzzzzz~~~

singLE yg meMbEbaLkan!!!

"i love u syg..." 
a'ah tk jeles plak aku dgr time mmbe aku date... alang kah indah nye klau aku dpt dgr mcam tu gak...
ffuhhh!! tpi ssh maaa nk crik pmpuan single skrang ni.. klau ade pn not my taste... *tnggi nye taste ko...
bkan la tggi tpi nabi muhamad pn pnah bersabda... carik lah wanita di mate kamu....
so... insyaallah kekal smpai ke anak cucu...


bpak aku pn slalu la ckap...  "ko blaja je dlu bru crik mkwe2 ni"
a'ah btol la tu ayah.... tk tau plak org bosan tahap cipan bertelur.. *tk slumber plak aku ckap..
suke hati ko la.... *bpk aku pnye ayt pnas..
die klau da bengang mcam tu la...


tpi rmai gak org ckap single ni best... dorang ckap sbab dorang tk pnah mlalui nye... pnah pn tkde lah brtahun2..
srious la weyh mmg bosan giler la single... klau korang nk try single try la... but, klau nk try trus buat brtahun2 baru gempak dokk...
ko sggup ke tepuk nyamuk time tmankan mmbe ko and awek die jmpe...??
*cepuk mas pnye...
aku sggup sbab best kot...
*olok2 nye la kan..


moral of the value sape2 yg couple tu korang trus kan lah jge hbungan korang smpai kahwin...
sbab mmg mmbebalkan lah time single ni...
k...
assalamualaikum..