Sunday, February 19, 2012

berdesing telinga ini mendengar perkataan cinta atau sayang...

eeeuuuwww...
seperti ada sesuatu yang menggelitik di telinga ini apabila mendengar "b syg kat bby tau,so sweet,syg tau kan yg b cinta syg sorang je" yyyaarkk!! geli-geli je telinga ni... more important im not gay..
aku bukan nya tak berminat cinta ni tapi hahahaa di sebabkan oleh seorang perempuan yang pernah bagi janji-janji bodoh dia tuh dekat aku then susah aku ingin percaya kehadiran cinta itu.. agak menggelikan apabila terbayang wajah wanita itu... kalau dari awal dia nak game aku memang awal-awal aku dah angkat kaki..
janji macam-macam janji tapi tidak pasti...
sudah lah... malas nak taip banyak-banyak..
assalamualaikum...

1 comment:

  1. Relaks la der.. Tak payah nak emo sangat dengan janji-janji perempuan.. Life is to short untuk kau fikir benda-benda macam tu.. So live your life!

    ReplyDelete